OVER MIJ

 

Soms komt er iets op mijn pad waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een idee dat me niet meer los laat en dat alles in me “ja!” zegt.

 

Whales & Whispers is zo’n droom. Ontstaan tijdens mijn eindstage in hartje Amsterdam. Nog voor ik mijn diploma in handen had, schreef ik me in bij de KVK. En nu, een aantal jaar later geloof ik er nog net zo in als toen; in het ontwerpen van mooie items, die een fijn gevoel oproepen. Om hoe ze eruit zien, maar ook om hun achtergrond.

 

Alle producten zijn namelijk gemaakt onder eerlijke omstandigheden en zo duurzaam mogelijk. Iets wat bij veel merken helaas nog niet het geval is. Bij de productie krijg ik hulp van Mohamad, een ervaren kleermaker uit Amsterdam. 

En als ik echt groot mag dromen, dan hoop ik het productieproces in de toekomst uit te breiden en ook samen te werken met vrouwen in ontwikkelingslanden. Vrouwen die helaas minder kansen en privileges hebben, waardoor financiële zekerheid en hun passies najagen niet vanzelfsprekend is.

 

Om al iets in die richting te kunnen betekenen, wordt 5% van je aankoopbedrag gedoneerd aan Stichting Melania. Een stichting die staat voor empowerment in ontwikkelingslanden. En ondernemende vrouwen daar steunt en opleidt.

 

Ik wens je veel kijk- en shopplezier! En mocht je een vraag of opmerking hebben, dan kun je deze hier achter laten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Foto: Femke Verbeek