Retourneren

Mocht het voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour. Dit doe je door een mail te sturen naar hello@whalesandwhispers.com je krijgt dan een retourformulier toegestuurd. Binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Let op: als het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het niet retour aannemen.

 

Verzendkosten

Als je de volledige bestelling retour stuurt, krijg je ook de verzendkosten van de heenzending teruggestort. Als je een deel van de bestelling houdt, zijn de verzendkosten van de heenzending voor eigen rekening. Doordat Whales & Whispers een startende onderneming is, kan ik de kosten van een retourzending nog niet vergoeden. Mocht je iets retour sturen dan zijn deze kosten dus voor eigen rekening. 

 

Uitzonderingen

Mocht er ondanks onze zorgvuldige controles toch iets mis zijn met je aankoop, meld dit dan zo snel mogelijk. In dit geval ben je uiteraard niet zelf verantwoordelijk voor de extra retourkosten. En let op: bestellingen op maat kan ik helaas niet retour aannemen. Dit zijn producten die speciaal voor jou gemaakt of gepersonaliseerd zijn. Is er toch iets mis met je op maat gemaakte bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik los het graag voor je op!

 

Heb je verder nog vragen, stuur dan gerust een e-mail naar hello@whalesandwhispers.com